slider01 slider02 slider03 slider04 slider05 slider06 slider07 slider08 slider09 slider10
Dat is het thema van het najaarsconcert op zaterdag 2 november aanstaande. Deze avond zullen het A- en het B-orkest weer van zich laten horen. We hebben de band WIEBE bereid gevonden om onze gastartiest te zijn! De band WIEBE bestaat uit Wiebe Kaspers (zang & piano), Daan Slagter (drums) en Florian den Hollander (bas). De band heeft afgelopen maand hun nieuwe album Y uitgebracht, en van dit album laat de band WIEBE samen met Excelsior op 2 november ook enkele nummers horen. 
Het thema van de avond is afgeleid van het stuk ´Overture to a new age´, van Jan de Haan. Dit spelen we ter opmars naar het jubileumjaar in 2020.U bent van harte uitgenodigd om bij dit concert aanwezig te zijn. Het concert begint om 20.00 uur in de Oerdracht in Joure. 

  
Kaarten zijn vanaf 10 oktober te reserveren via:• kijk voor de online kaartverkoop onder het kopje kaartverkoop op onze website www.excelsior-ouwsterhaule.nl
• of stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 
 
 
 

Sponsoren

Trijnie Sjoerd-vd-Wal Bart-de-Vries Gebr-de-Vries Hooijer_Food_Ingredients_logo Van_den_Akker_logo KBO

Agenda

Geen evenementen

VOLG ONS OP

 

  

Contact | Over | Privacy Policy

 Alles wat op deze site staat is eigendom van Excelsior Ouwsterhaule en mag niet zonder toestemming worden gebruikt.