slider01 slider02 slider03 slider04 slider05 slider06 slider07 slider08 slider09 slider10
2020 is alweer twee maanden aan de gang en wat wordt het een prachtig jaar voor ons orkest. Wij bestaan dit jaar 75 jaar en daar gaan we muzikaal bij stil staan. 
Voordat wij verder vertellen wat er allemaal op de planning staat in 2020 geven we hier eerst even een terugblik op de afgelopen tijd.

Op 2 januari hadden wij onze eerste repetitie. We repeteerden tot de pauze om vervolgens met elkaar een toast op het nieuwe jaar te kunnen doen. Tijdens deze nieuwjaarsreceptie was er ook een terugblik door onze voorzitter.
Tot 6 februari hebben wij gerepeteerd onder leiding van Thom Zighterman. Thom is vanaf oktober bij ons interim dirigent geweest tot onze nieuwe dirigent Silva Soepboer bij ons kon startten. Via deze weg willen wij Thom nogmaals bedanken voor de tijd dat hij interim bij ons is geweest, Top! Tijdens de repetitie van 6 februari heeft Thom het ‘muntje’ overgedragen aan Silva. 
 Dus niet het traditionele dirigeerstokje maar een consumptiemuntje. Hiermee wenste hij Silva veel succes en vooral ook veel plezier.

Voor het orkest is er in Januari en februari ook stapels nieuwe muziek bijgekomen voor onze goedgevulde agenda. Een prachtige muzikale uitdaging voor Silva en alle orkestleden.
Onze agenda zit goed vol denk aan een solistenconcours voor de jeugdleden, meewerken aan The Passion, onze medewerking verlenen bij de nationale dodenherdenking in Ouwsterhaule. Een bevrijdingsconcert op 5 mei en dan vervolgens op 6 juni ons jubileumfeest. Hier zal in de komende weken zeker nog aandacht voor komen via de media.
Wij hopen u allen ergens te mogen begroeten.

 

Sponsoren

Trijnie Sjoerd-vd-Wal Bart-de-Vries Gebr-de-Vries Hooijer_Food_Ingredients_logo Van_den_Akker_logo KBO

Agenda

Geen evenementen

VOLG ONS OP

 

  

Contact | Over | Privacy Policy

 Alles wat op deze site staat is eigendom van Excelsior Ouwsterhaule en mag niet zonder toestemming worden gebruikt.